Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ Μοναστηρι / ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ / Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το . Στα υψώματα της σίψας, στο σημερινό χωριό ταξιάρχες δράμας, στέκει περίβλεπτο το γυναικείο μοναστήρι αναλήψεως του σωτήρος.

Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ from 1.bp.blogspot.com
Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στα υψώματα της σίψας, στο σημερινό χωριό ταξιάρχες δράμας, στέκει περίβλεπτο το γυναικείο μοναστήρι αναλήψεως του σωτήρος.

(in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης.

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το . Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Στα υψώματα της σίψας, στο σημερινό χωριό ταξιάρχες δράμας, στέκει περίβλεπτο το γυναικείο μοναστήρι αναλήψεως του σωτήρος. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 .

«όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το .

(in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ from 1.bp.blogspot.com
Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας.

Στα υψώματα της σίψας, στο σημερινό χωριό ταξιάρχες δράμας, στέκει περίβλεπτο το γυναικείο μοναστήρι αναλήψεως του σωτήρος.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το . «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στα υψώματα της σίψας, στο σημερινό χωριό ταξιάρχες δράμας, στέκει περίβλεπτο το γυναικείο μοναστήρι αναλήψεως του σωτήρος. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. SITSILIANOS
SITSILIANOS from 1.bp.blogspot.com
«όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στα υψώματα της σίψας, στο σημερινό χωριό ταξιάρχες δράμας, στέκει περίβλεπτο το γυναικείο μοναστήρι αναλήψεως του σωτήρος. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . (in greek)ὁ ὅσιος γεώργιος καρσλίδης. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το .

Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ Μοναστηρι / Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ / Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Σε αυτόν τον τόπο μόνασε από το . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.